1 Το Σάββατο 19/5/2012 και από τις πρώτες πρωινές ώρες, στον ορεινό όγκο του Καλλίδρομου και συγκεκριμένα στις λίμνες πάνω από το Ελευθεροχώρι, άρχισαν να συγκεντρώνονται οι κυνηγοί με τις οικογένειές τους  και φίλοι αυτών για το ετήσιο αντάμωμά τους.

Από τα μέλη του συλλόγου είχαν μεταφερθεί τραπέζια καρέκλες ψησταριές και ότι άλλο χρειαζόταν για να γίνει η διαμονή των καλεσμένων πιο ευχάριστη ακόμη, επιστρατεύτηκε και ο κ. Τζαμάρας με τους μουσικούς του για να κάνει την εκδήλωση πιο μελωδική και με περισσότερο κέφι.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φάνε αρνιά ψητά που ψήνονταν εκείνη την ώρα και παράλληλα να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας παρακαλώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κύριοι αντιδήμαρχοι και συνάδελφοι κυνηγοί κ.κ. Ματζάνας Δ. , Μουστάκας Κ.,  οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τελώνης Δ. και Κοτσάνος Γ., καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Γοργοποτάμου ο κ. Σπαθούλας.

Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται για αυτό και τις οργανώνει ο Κ.Σ.Λαμίας περισσότερο για σύσφιξη σχέσεων και ανταλλαγή απόψεων σε φυσικό περιβάλλον και για οπωσδήποτε για διασκέδαση που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη την δύσκολο περίοδο αυτή που διανύουμε.

Για το Δ.Σ. του Κ.Σ.Λαμίας

 

     Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

 Ζωμένος Ανάργυρος                                            Παπαχρήστος Αθανάσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε νέα του Συλλόγου , εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα συμπληρώνοντας το email σας!