2011 - Ετήσιος χορός του Κ.Σ. Λαμίας Με τεράστια επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε  στις 29/1/2011 Σάββατο βράδυ, ο ετήσιος παραδοσιακός χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας στη ευρύχωρη και πολυτελή αίθουσα εκδηλώσεων και συνεστιάσεων «Εσπερίδες».

Πάνω από 850 φίλοι και φίλες των Λαμιωτών κυνηγών  τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση η οποία λόγω του κεφιού της καλής διάθεσης από όλους  που υπήρχε  αλλά και του χορού,έληξε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρόεδρος του Κ.Σ.Λαμίας  ,κ. Παπαχρήστος Αθανάσιος , ευχαρίστησε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση του  Κυνηγετικού Συλλόγου,  και τόνισε,  παρά το γεγονός  το ότι  αυτήν την εποχή η χώρα μας βρίσκεται στο μέσον μιας οικονομικής κρίσης, που δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει, η  σημερινή προσέλευση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη .Ανακοίνωσε δε ότι   με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου ο χορός είναι αφιερωμένος στους συναδέλφους κυνηγούς που έφυγαν από κοντά μας το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα σε δύο φίλους, συναδέλφους και συνδικαλιστές στον Γιάννη Κακοκέφαλο και Βασίλη Αντζουλή. DSC01172

Εκτός από τις οικογένειες των φίλων κυνηγών  την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους   οι κ.κ. Παπαδόδημας Νικόλαος Πρόεδρος Κ.Σ.Ε. , Καραγιάννης Εμ. Αντίπρόεδρος Κ.Σ.Ε. και ταμίας  Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε. οι οποίοι και οι δύο τους τιμήθηκαν με τιμητική πλακέτα από τον Σύλλογο για την προσφορά τους τόσα χρόνια στο να διατηρείται το κυνήγι και να διεξάγεται ελεύθερο και παραδοσιακό, ο  Τσώνης Νικ. Βουλευτής Ν. Φθ/δας , Στάικος Θωμάς Αντιπεριφερειάρχης Ν. Φθ/δας. ,Μουστάκας Κων/νος Αντιδήμαρχος Δ. Λαμίας ,Καλαμπαλίκης Δημ. Αντιδήμαρχος Δ Λαμίας, Ματζάνας Ι. Αντιδήμαρχος Δ. Λαμίας καθώς επίσης πλήθος Περιφερειακών  και Δημοτικών Συμβούλων του νομού.

Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να πραγματοποιούνται γιατί τιμούν όλους, κι’ αυτούς που τις διοργανώνουν αλλά περισσότερο αυτούς που με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους τις λαμπρύνουν και τις κοσμούν.

DSC01174