Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας προασπίζοντας τα συμφέροντα των μελών του διαμαρτυρήθηκε εντόνως σε ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές του Ν. Φθιώτιδας καθώς και στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμαρχο Λαμιέων, σχετικά με την απαγόρευση άσκησης θήρας που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον, έχει γίνει ερώτημα για το ζήτημα επιστροφής μέρος των χρημάτων από τα τέλη που κατέβαλαν τα μέλη για την έκδοση άδειας θήρας. Παράλληλα, όπως ενημερωθήκαμε, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και της Συνομοσπονδίας βρίσκονται σε επαφή με τα αρμόδια υπουργεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη του να μείνουν ενωμένα σε αυτόν τον αγώνα που καλούνται να δώσουν οι επίσημοι Σύλλογοι και οι Κυνηγετικές Οργανώσεις φιλτράροντας τις διάφορες ανυπόστατες πληροφορίες που κυκλοφορούν και ανακυκλώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δημιουργία εντυπώσεων.

Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να καταθέσει πρόταση για κάποια επιπλέον ενέργεια που μπορεί να πραγματοποιηθεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και με τους υπαλλήλους του Συλλόγου στα τηλέφωνα που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.kslamias.gr .

 

Δείτε την επιστολή διαμαρτυρίας εδώ: http://www.kslamias.gr/?p=12037