ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ

//ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ

Με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, ώρα 6.00 μ.μ., από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ανοιχτό σεμινάριο για θέματα που είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το κυνήγι, όσοι δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο αλλά και οποιοσδήποτε θέλει να προλάβει ή να αντιμετωπίσει ατύχημα ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά τη βόλτα του στην εξοχή.

Το σεμινάριο κάλυψε τρεις θεματικές ενότητες:

1. Μέτρα αυτοπροστασίας στο κυνήγι

2. Βασικές Πρώτες Βοήθειες στο Βουνό – Πρόληψη & αντιμετώπιση ατυχημάτων

3. Ασφαλής χρήση όπλων

Το κοινό συμμετείχε ενεργά και διατύπωσε πλήθος ερωτήσεων που απαντήθηκαν διεξοδικά από την επιστημονική ομάδα η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων. Όλοι έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στο Δ.Σ. και τον ΟΦΚΑΘ για την άρτια διοργάνωση.
Το Δ.Σ. με τη σειρά του ευχαριστεί τα μέλη του που για μια ακόμη φορά στήριξε τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου σε θέματα κυνηγετικής παιδείας.

Από | 2018-07-26T20:36:26+00:00 10/08/2016|Κατηγορίες: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ