Ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Μώλου-Αγίου Κων/νου, και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Τετριμίδα Ευάγγελου και Αντιδημάρχου κ. Πατρά Χρήστου, για δεντροφύτευση της όμορης περιοχής, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, αποδέχτηκε αμέσως το κάλεσμα και συμμετείχε ενεργά στις 22/3/2011 ημέρα Τρίτη σε δεντροφύτευση εκατοντάδων δενδρυλλίων στη παραλία Μώλου σε πρώτη φάση.

Θα συμμετάσχει και σε άλλες δεντροφυτεύσεις του Δήμου Μώλου σε περιοχές που έχουν επιλεγεί από τη Δημοτική αρχή.

Τονίζουμε ότι στο πρόγραμμα δεντροφύτευσης συμμετείχαν, ύστερα από πρόσκληση στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μώλου, κ. Παπαχρήστο Αθανάσιο, οι μεγάλες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους.

Τα φυτά τα οποία φυτεύτηκαν θα ποτιστούν αρχικά από υδροφόρες του Δήμου Μώλου και του Κυνηγετικού Συλλόγου και σε λίγο χρονικό διάστημα θα αναπτυχθεί από τον Δήμο μόνιμο δίκτυο ποτίσματος μιας και υπάρχει νερό κοντά.

Για ακόμη μια φορά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας συμμετέχει ενεργά σε φιλοπεριβαλλοντικές και οικολογικές δραστηριότητες και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος είναι στις άμεσες δραστηριότητες του.