Πριν από λίγες μέρες ο Σύλλογος από αυτή εδώ τη σελίδα αλλά και μέσω των sms με τα οποία επικοινωνεί απευθείας με τα μέλη του, έκανε έκκληση για αίμα για συνάδελφο κυνηγό που νοσηλεύονταν στον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ» (ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ)

Μετά από μόλις οκτώ μέρες είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους κυνηγούς.
Και λέμε ΟΛΟΥΣ γιατί εκτός από την ανταπόκριση των μελών του Κ.Σ. Λαμίας (την οποία άλλωστε θεωρούσαμε δεδομένη) που ήταν τεράστια, εξαίρετο αίσθημα αλληλεγγύης επέδειξαν και πάρα πολλοί κυνηγοί ανά την επικράτεια.
Τόσο μεμονωμένοι κυνηγοί που το έμαθαν από τις ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, όσο και πάρα πολλοί Κυνηγετικοί Σύλλογοι συγκροτημένα και κατόπιν ενεργειών και της Δ’ ΚΟΣΕ, κατέκλυσαν τα κέντρα αιμοδοσίας με αποτέλεσμα οι ανάγκες του συναδέλφου να υπερκαλυφθούν.

Ένα «ευχαριστώ» για αυτή τη συγκινητική ανταπόκριση είναι πολύ λίγο, ένα «μπράβο» είναι μικρό, να είστε σίγουροι όμως ότι η ευγνωμοσύνη του συναδέλφου και των οικείων του είναι τεράστια.

Ας ευχηθούμε τώρα στο συνάδελφο «περαστικά και αγύριστα» και ας μας μείνει από αυτήν την εμπειρία το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς!